Deel s'associe à Carta pour simplifier les exercices d'options internationaux pour les employés mondiaux
Publié le 15/05/2024 Dans Press Releases
Le texte suivant est issu d'un communiqué de presse et ne reflète en rien l'opinion de la rédaction.
Deel, het alles-in-één HR- en Payroll platform, kondigt vandaag haar strategische samenwerking aan met Carta, het vertrouwde platform voor aandelenbeheer. Door deze samenwerking kunnen organisaties het proces van het uitoefenen van aandelenopties voor wereldwijde werknemers stroomlijnen door het automatisch inhouden van belastingen op aandelen en het waarborgen van naleving van verschillende belastingregelingen.

Nu bedrijven steeds vaker werknemers over de grens aannemen, is het toekennen van aandelen aan internationale werknemers een grotere uitdaging geworden door de complexiteit van wereldwijde belastingregels. Het nauwkeurig berekenen en tijdig betalen van lokale belastingen en het inhouden van de juiste bedragen is een tijdrovend en ingewikkeld proces. Het partnership tussen Deel en Carta maakt het mogelijk dit proces te vereenvoudigen.

Grensoverschrijdend aandeelhouderschap

De expertise van Carta op het gebied van vermogensbeheer sluit namelijk naadloos aan op het HR- en payroll platform van Deel, waardoor er een geïntegreerde oplossing ontstaat. Daarmee vereenvoudigen zij het waarborgen van compliance en bieden ze medewerkers een toegankelijke manier om hun eigen aandelenopties te beheren. Bedrijven die al met Carta en Deel samenwerken, kunnen nu automatisch aandelentransacties synchroniseren tussen de verschillende platforms. Zodra buitenlandse medewerkers hun opties uitoefenen, registreert Deel deze transacties, berekent vervolgens lokale belastingen en handelt de ontvangst van betalingen voor de lokale autoriteiten af.

Door deze samenwerking kunnen medewerkers nu betalen voor het uitoefenen van hun opties in hun eigen valuta. Deel verzamelt het fonds en handelt de vreemde valuta af via het betalingsplatform en zorgt ervoor dat de aandelen van de werknemer volledig worden betaald door het juiste bedrag in euro’s door te sturen naar het bedrijf. Deze nieuwe oplossing lost een veelvoorkomend pijnpunt op voor internationale werknemers die hun opties willen uitoefenen. Ook voorkomt het vertragingen die samenhangen met het overmaken van de juiste valuta om de uitoefenkosten van werknemers te dekken.

Ryan Freeman, Hoofd Partnerships bij Deel:Onze samenwerking met Carta staat garant voor een transformatie voor bedrijven die hun internationale teams willen belonen met aandelen. Als twee toonaangevende platforms zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om wereldwijd personeelsbeheer te vereenvoudigen. Deze integratie symboliseert onze ambitie om bedrijven te helpen met de complexiteit van internationale aandelenadministratie. Samen met Carta helpen we bedrijven wereldwijd meer betrokken en gemotiveerde teams te creëren en zorgen we ervoor dat het bieden van aandelenopties overal ter wereld mogelijk is.”

Reed McBride, VP, Strategic Partnerships and Ecosystem Development bij Carta: “De samenwerking met Deel is een primeur in de sector van wereldwijd vermogensbeheer en biedt een integratie die de complexiteit van internationale geldtransfers en naleving van belastingregels wegneemt. Met de expertise van Deel en onze innovatieve aanpak bieden we een revolutionaire oplossing. Onze integratie stelt bedrijven in staat om met vertrouwen wereldwijd aandelen te verstrekken aan hun internationale teamleden en tegelijkertijd te zorgen voor vereenvoudigde geldstromen voor het uitoefenen van opties, met nauwkeurige inhoudingen van belastingen. Door de geavanceerde technologie van Carta te combineren met de kennis van Deel op het gebied van compliance, creëren we nieuwe mogelijkheden voor toegankelijk eigendom voor internationale teams.”

Poster un commentaire
Vous devez être identifié pour accéder à cette fonctionnalité

Utilisateur
Mot de passe
 
Informaticien.be - © 2002-2024 AkretioSPRL  - Generated via Kelare
The Akretio Network: Akretio - Freedelity - KelCommerce - Votre publicité sur informaticien.be ?